ГоловнаПолітика

Голова комітету Ради опинився в центрі секс-скандалу

Журналісти сфотографували листування депутата із секс-працівницею.

Голова комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва Богдан Яременко опинився в центрі секс-скандалу.

Уранці в середу видання "Буквы" повідомило, що Яременко (одружений чоловік, який має двох дітей) на пленарному засіданні листувався в онлайн-мережі знайомств і питав у однієї з дівчат про "умови зустрічі".

"Місце твоє. Секс захищений, класика і орал. Анальний - табу. Година - 100 доларів. Дві години - 150. На ніч не залишаюся. Побажання можна", - відповіла йому співрозмовниця.

Фото: bykvu.com

Яременко стверджує, що він навмисно спровокував журналістів. За його словами, це листування було постановкою.

"Ми стежимо за тим, що відбувається зверху. Природно, ці провокації триватимуть. Деякі колеги говорили мені, щоб я так не робив. Але я це зробив так, щоб продемонструвати протест. Показати, що це не журналістика. Це знущання над інформаційними потоками і людьми. Коли щось побачили, не з'ясували, а викинули як жовтий і смажений факт. А говорити нема про що. Тому, що немає. Це очевидно. Це була провокація. Мене попередили про неї. І ця все листування сфабриковане", - сказав він журналістам у кулуарах Верховної Ради.

Яременко зазначив, що йому вже дзвонила дружина: "Вона не завжди поділяє моє почуття гумору. Вона мені подякувала".

Депутат упевнений, що "ми показали протест проти тих, хто називає себе журналістами, зловживає".

"Це не журналістика, а ідіотизм", - сказав Яременко.

Нагадаємо, що Яременко з 1993 по 2013 рік перебував на дипломатичній службі.

У 2010 році був призначений на посаду генерального консула України в Стамбулі, де працював до листопада 2013 року. Його звільнили за підтримку Революції гідності.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram