ГоловнаПолітика

Богдан запевнив, що не займається питаннями, пов'язаними з ПриватБанком

"Я відмежувався від інформаційних потоків і не причетний до прийняття будь-яких рішень".

Богдан запевнив, що не займається питаннями, пов'язаними з ПриватБанком
Андрей Богдан
Фото: unn.com.ua

Голова Офісу президента Андрій Богдан запевнив, що не займається будь-якими питаннями, пов'язаними з ПриватБанком.

Про це він розповів в інтерв'ю "Українській правді".

"Я - так, відмежувався від інформаційних потоків і не причетний до прийняття будь-яких рішень щодо Привату", - сказав голова ОП.

На запитання, як давно він спілкувався зі своїм колишнім клієнтом, бізнесменом Ігорем Коломойським, Богдан відповів, що з ним "іноді спілкується". При цьому голова ОП зазначив, що в нього з Коломойським "різні погляди на події, які відбуваються в парламенті".

"Наприклад, іноді наші погляди збігаються. Але в будь-якому разі, не Коломойський визначає політику України, а Володимир Зеленський", - додав Богдан.

Нагадаємо, Богдан здійснював юридичний супровід кампанії кандидата в президенти Володимира Зеленського, а також був особистим адвокатом Коломойського. У травні Богдан оголосив, що більше не є адвокатом олігарха.

18 грудня 2016 року уряд України, пославшись на пропозицію Нацбанку і колишніх акціонерів ПриватБанку, найбільшими з яких на той момент були Коломойський і Геннадій Боголюбов, прийняв рішення про націоналізацію цієї фінустанови і влив у його капітал понад 155 млрд гривень.

Ексвласники банку вважають націоналізацію незаконною, тоді як ПриватБанк і держава вимагають від них додаткового відшкодування збитків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram