ГоловнаПолітика

У Києві пройде австрійсько-український аграрний вечір Анонс

Захід організовано з нагоди візиту делегації Австрійського аграрного кластеру.

У Києві пройде австрійсько-український аграрний вечір
Фото: monsieur-des-drapeaux.com

У середу, 30 жовтня, вітчизняні та іноземні аграрії обговорять актуальні виклики та потенційні можливості аграрного сектору України в рамках зустрічі, організованої Посольством Австрії в Україні.

Захід відбудеться з нагоди візиту делегації Австрійського аграрного кластеру (ААС). До участі в аграрному вечорі запрошені представники провідних українських і закордонних компаній з метою обміну досвідом, ідеями, а також створення спільних проєктів.

В аграрному вечорі візьмуть участь такі компанії, як Agro Energy Group, Асоціація "Український Клуб Аграрного Бізнесу" (УКАБ), Європейська Бізнес Асоціація (ЕВА), Українська аграрна конфедерація, Сумський національний аграрний університет (СНАУ), ТОВ "Ніка-агротрейд", ТОВ "Мерінос-Захід", Bauer GmbH, Bertsch GmbH & CoKG, BiomedicaMedizinprodukte GmbH, Biomin GmbH, BOKU Universität, Case Corporation Steyer, Titan Machinery, Wolf System, T&F Trade & Finance Ges.m.b.H і багато інших.

Австрійсько-український аграрний вечір відбудеться 30 жовтня в ресторані "Шинок" за адресою бульвар Лесі Українки, 28 в. Початок о 18:00.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram