ГоловнаПолітика

Кабмін проведе виїзне засідання в Маріуполі

Урядовці зберуться в місті напередодні інвестфоруму.

Кабмін проведе виїзне засідання в Маріуполі
Фото: Владислав Мусиенко

Кабінет Міністрів увечері в понеділок проведе виїзне засідання в Маріуполі. Завтра в цьому місті відбудеться великий інвестиційний форум RE: think.

Про засідання повідомила у фейсбуці міністерка у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Оксана Коляда.

"Були з прем'єром у Миколаївці Волноваського району поблизу лінії розмежування. Найболючіше питання - неможливість використовувати сотні гектарів землі. Перша проблема: частина земель замінована, на іншій частині побудовані фортифікаційні споруди, ще частина в "сірій" зоні. Люди продовжують платити за ці землі податки.

Також людей хвилюють питання діагностики туберкульозу, медичного забезпечення, а саме брак педіатрів, сімейних лікарів. Гостро стоїть питання доріг, а саме проблеми сполучення між невеликими селами, хуторами з районним центром. Акумулюємо проблематику. Думаю, перші завдання Олексій Гончарук поставить уже на вечірньому засіданні уряду в Маріуполі", - написала Коляда.

Нагадаємо, при попередньому прем'єрі Володимирові Гройсману уряд засідав зазвичай раз на тиждень у середу. При Гончаруку Кабмін почав проводити засідання не тільки що середи, а й в інші дні, в тому числі у вихідні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram