ГоловнаПолітика

Троян заперечує, що Нацкорпус виганятимуть із Золотого

"Якщо їх будуть штурмувати, я одним із перших напишу рапорт на звільнення".

Заступник голови Національної поліції Вадим Троян заперечує, що представників Національного корпусу збираються виганяти із Золотого.

Про це він сказав кореспонденту LB.ua в Золотому.

За його словами, приїзд поліції та військової служби правопорядку до будинку, де розмістилися представники Національного корпусу, був звичайною перевіркою.

"Перевірила група ВСП і поліції, все нормально, це контакт, так і повинно бути. Ми ж не перебуваємо у дворі в себе під Києвом. Ми перебуваємо в небезпечній зоні, тут потрібно так працювати щодня. Отже, будуть до них кожного дня приходити перевіряти, як у них справи і все інше", - сказав Троян.

На запитання, чи є наміри виселяти цих людей, заступник голови Національної поліції відповів категорично: "Такої команди немає. Це неправда, це брехня - так не можна робити".

"Я вважаю, що зараз спекулювати на будь-яких моментах, навіть у простих словах, мовляв, "хтось когось буде штурмувати", не можна. Якщо їх будуть штурмувати, вже повірте, я одним із перших напишу рапорт на звільнення. Я ніколи в житті цього не зроблю, це нісенітниця", - сказав Троян.

Нагадаємо, що 25-26 жовтня президент Зеленський перебував з візитом у Луганській області. У Золотому він дізнався від місцевих жителів про те, що в одному з будинків оселилися озброєні люди - представники Національного корпусу, які виступають проти розведення сил у цьому місці.

Зеленський попросив їх вивезти зброю з населеного пункту, і вже наступного дня поліція запевнила, що це було зроблено.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram