ГоловнаПолітика

"Слуга народу" проведе засідання фракції вкрай конфіденційно

"Депутатів попросили врахувати той факт, що цей захід має конфіденційний формат і обмежений доступ".

"Слуга народу" проведе засідання фракції вкрай конфіденційно
Фото: Макс Требухов

Партія "Слуга народу" проведе засідання фракції вкрай конфіденційно.

Про це LB.ua повідомило джерело у фракції.

«Сьогодні, 28 жовтня, о 19:00 відбудеться засідання фракції у КВЦ «Парковий». Захід відбудеться на третьому поверсі у великому залі», - розповіло джерело.

За його словами, народних депутатів попросили "врахувати той факт, що цей захід має конфіденційний формат і обмежений доступ і стосується тільки народних депутатів, які входять до складу фракції".

"А отже, присутність сторонніх осіб, у т.ч. ваших помічників-консультантів, неможлива», - зазначив співрозмовник.

Нагадаємо, 18 жовтня фінансовий комітет Верховної Ради "провалив" законопроєкт №2047-д про ліквідацію корупційних схем під час оцінки об'єктів нерухомості. Він пропонує скасувати роботу платних електронних майданчиків, через які оцінювачі і нотаріуси зобов'язані подавати звіти про оцінку нерухомості в єдину базу. Майданчики пов'язують з народним депутатом Антоном Яценком, хоча сам він заперечує це.

Після цього з'явилася інформація, що членам комітету від "Слуги народу" видали по $30 тис. від "зацікавлених осіб", щоб вони не голосували за цей законопроєкт.

23 жовтня для перевірки цієї інформації було відкрито кримінальне провадження, його буде розслідувати НАБУ. Президент Володимир Зеленський закликав депутатів пройти детектор брехні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram