ГоловнаПолітика

18 депутатів Київради попросили Зеленського звільнити Кличка

"Столицею керують люди, які не захищають інтереси громади".

18 депутатів Київради попросили Зеленського звільнити Кличка
Фото: kyivcity.gov.ua

18 депутатів Київської міської ради на чолі з Сергієм Гусовським і Іллею Сагайдаком попросили президента Володимира Зеленського звільнити главу Київміськадміністрації Віталія Кличка і забезпечити проведення дострокових виборів у Києві.

Про це йдеться у відкритому листі, який оприлюднено Гусовським.

Депутати пишуть, що на рівні центральної влади після обрання Зеленського і нової Верховної Ради спостерігаються "перші позитивні зрушення", а в цей час Київ з Віталієм Кличком продовжує жити "за іншими правилами - шахрайства, кумівства, корупції і зловживання владою".

"Столицею нашої держави все ще керують люди, які і далі не захищають інтереси громади, а використовують бюджет для власного збагачення. Результат такого «господарювання» - хаотична забудова, транспортний колапс, жахлива екологія і застаріла система ЖКГ", - сказано в зверненні.

Лист підписали в основному члени "Київської команди": Сергій Гусовський, Юлія Лобан, Максим Борозенець, Юрій Вахель, Сергій Башлаков, Костянтин Богатов, Людмила Березницька, Леонід Антоненко, Вадим Васильчук, Олексій Руденко, Анна Сандалова, Андрій Таранов, Сергій Харчук, Наталя Шульга. Також за звільнення Кличка висловилися Ілля Сагайдак, Дмитро Стрижов, Вадим Ноздря і Вадим Онуфрійчук.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram