ГоловнаПолітика

Бно-Айріян подав проти Дубінського позов про захист честі і гідності

"Після фарсу, який ми бачили на всю країну, просто прийдіть до суду і покажіть факти".

Бно-Айріян подав проти Дубінського позов про захист честі і гідності
Михаил Бно-Айриян
Фото: ukrinform.ua

Колишній голова Київської облдержадміністрації Михайло Бно-Айріян подав позов про захист честі і гідності проти народного депутата від "Слуги народу" Олександра Дубінського.

Про це Бно-Айріян повідомив у фейсбуці.

"Сьогодні Олександр Дубінський вкотре зробив невдалу спробу здійснити інформаційний тиск на мене. І розповів усім про справу, яку почало розслідувати ДБР проти мене", - написав він.

Бно-Айріян зазначив, що пост Дубінського "випадково збігся з моєю позовною заявою про захист честі і гідності, яку я подав на нього сьогодні вранці до Печерського районного суду. І, звичайно, з поверненням президента в Україні".

"Предмет позову дуже простий - спростувати/довести: що я російський шпигун; що я номінований на посаду Москаленком і Кононенком і отримую від них зарплату... Поліграф не пропонувати після фарсу, який ми бачили на всю країну, просто прийдіть до суду і покажіть факти", - додав він.

Нагадаємо, 35-річного Бно-Айріяна призначили головою Київської ОДА 10 липня, до цього він обіймав посаду заступника директора "Укренерго".

20 жовтня він написав заяву про відставку. Бно-Айріян заявив, що проти нього застосували "політтехнології для дискредитації і формування шлейфу скандальності".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram