ГоловнаПолітика

Держгеокадастр звільнив керівників управлінь в Одеській і Закарпатській областях, - Гончарук

Керівник управління в Київській області відсторонена від посади.

Держгеокадастр звільнив керівників управлінь в Одеській і Закарпатській областях, - Гончарук
Фото: Lb.ua

Державна служба з питань геодезії, картографії та кадастру звільнила керівників головних управлінь служби в Одеській та Закарпатській областях. Керівник головного управління Держгеокадастру в Київській області Людмила Приходько відсторонена від виконання обов'язків.

Про це повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

"Продовжуємо позбавлятися від токсичних людей в держорганах! Держгеокадастр в Київській області - це клондайк для схематозників і всіх нечесних чиновників. На цю область приходить найбільше скарг від громадян про неправомірні дії з боку керівництва", - написав прем'єр на своїй сторінці у фейсбуці.

За його словами, станом на цю мить відсторонені вже 12 керівників обласних управлінь Держслужби геодезії. Ще у двох областях - Одеській та Закарпатській - керівників головних управлінь звільнили.

"Це ті області, щодо яких вже працюють правоохоронні органи. Винні понесуть відповідальність перед законом", - додав Гончарук.

"Найближчим часом на конкурсі оберемо чесних і ефективних менеджерів як в центральне управління Держкадастру, так і в його регіональні осередки", - пообіцяв прем'єр-міністр.

Нагадаємо, на початку вересня президент Володимир Зеленський наказав змінити людей в шести держорганах, зокрема Держгеокадастрі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram