ГоловнаПолітика

Керівник хору імені Верьовки: напевно, я повинен вибачитися перед Валерією Олексіївною

Зеновій Корінець розповів, що рішення про участь у програмі "95 Кварталу" він прийняв самостійно.

Керівник хору імені Верьовки: напевно, я повинен вибачитися перед Валерією Олексіївною
Зеновий Коринец
Фото: zi.ua

Гендиректор Національного заслуженого академічного українського народного хору імені Григорія Верьовки Зеновій Корінець вибачився перед ексголовою Національного банку України Валерією Гонтаревою за пісню про підпал її будинку.

Про це повідомляє "Цензор.НЕТ".

Корінець сказав, що рішення про участь хору в програмі "95 Кварталу" він прийняв самостійно і назвав таке рішення "не дуже моральним".

"Переговори вели, звісно, зі мною, тому що я - генеральний директор. Артисти тут ні до чого. Ми в нашому оточенні сперечалися - може, і не треба було, тому що текст такий неприємний. Я це розумів. "Квартал" нас, як кажуть, акуратно попросив - мене попросив, хоча з колективом теж обговорювали ... Але я думаю, що я прийняв не дуже моральне рішення і, напевно, я особисто повинен вибачитися перед Валерією Олексіївною (Гонтаревою, - ред.)", - сказав Корінець.

У коментарі "24 каналу" він також зазначив, що хор часто працює за контрактами, а цього разу "95 Квартал" заплатив їм 30 тис. гривень за виступ. При цьому Корінець визнав, що бачив повний текст пісні.

Нагадаємо, Гонтарева зараз проживає у Великобританії, оскільки після звільнення з НБУ вона отримала місце в Лондонській школі економіки. Наприкінці серпня 2019 року вона потрапила в Лондоні під машину і була госпіталізована.

На початку вересня 2019 року в центрі Києва згорів автомобіль невістки Гонтаревої. 12 вересня співробітники ДБР увірвалися в її квартиру в центрі столиці. Вночі 17 вересня Гонтаревій спалили будинок у селі Гореничі під Києвом. У коментарі LB.ua Гонтарева розповіла, що підозрює в підпалі свого давнього недоброзичливця - олігарха Ігоря Коломойського.

20 жовтня в мережі з'явилося свіже відео "Кварталу 95", в якому Євген Кошовий разом з хором імені Григорія Верьовки заспівав пісню "Горіла хата, палала, в Лондоні жінка плакала". Олігарх Коломойський, якого також згадували в пісні, заявив, що наразі не дивився номера, але, за його словами, йому "дуже сподобалася" фраза про те, що "хата згоріла від стиду", а ще більше - про те, що "Валерія думає на Валерича". Журналісти запитали, чи не вважає Коломойський такий номер насмішкою? Бізнесмен відповів - ні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram