ГоловнаПолітика

Гюндуза Мамедова призначено заступником генпрокурора

З серпня 2016 року він обіймав посаду прокурора Автономної Республіки Крим.

Гюндуза Мамедова призначено заступником генпрокурора
Гюндуз Мамедов
Фото: 368.media

Генеральний прокурор Руслан Рябошапка у п'ятницю, 18 жовтня, підписав наказ про призначення на посаду заступника генпрокурора Гюндуза Мамедова, який з серпня 2016 року до цього часу обіймав посаду прокурора Автономної республіки Крим.

Про це інформує пресслужба ГПУ.

Гюндуз Мамедов у 1996 році закінчив Одеський державний університет імені І. І. Мечникова, а в 2013 році - Одеський національний економічний університет. Кандидат юридичних наук.

З 1996 року працював у прокуратурі Приморського району Одеси на посадах від помічника прокурора до першого заступника прокурора Приморського району Одеси. З 2012 року до 2013 року працював в апараті прокуратури Київської області.

З грудня 2013 по липень 2014 року Мамедов працював на посаді начальника слідчого відділу Дніпровської екологічної прокуратури. У липні 2014 призначений прокурором Одеси, в грудні 2015 року - заступником прокурора Одеської області. 22 серпня 2016 року був призначений прокурором АРК.

На початку вересня шеф-редактор LB.ua у своєму телеграм-каналі повідомила, що заступниками генпрокурора можуть стати Касько, Трепак, Мамедов і Кулик. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram