ГоловнаПолітика

Олена Зеленська відвідала українську школу в Ризі і зустрілася з представниками української громади

Дружина президента також відвідала Музей окупації Латвії.

Олена Зеленська відвідала українську школу в Ризі і зустрілася з представниками української громади
Елена Зеленская
Фото: president.gov.ua

Перша леді України Олена Зеленська відвідала Ризьку українську середню школу і зустрілася з представниками української громади Латвії.

Про це повідомляють на сайті президента.

"Під час офіційного візиту президента України Володимира Зеленського в Латвію перша леді Олена Зеленська разом з віцепрем'єр-міністром України з питань європейської і євроатлантичної інтеграції Дмитром Кулебою відвідала Ризьку українську середню школу - єдиний навчальний заклад Латвії, де викладають повний курс української мови на професійному рівні", - йдеться в повідомленні.

Відзначають, що дружина президента оглянула класи, поспілкувалася з учнями і педагогами, а також розписалася в Книзі почесних гостей.

Фото: president.gov.ua

Після відвідин школи Олена Зеленська приєдналася до президента і взяла участь у церемонії покладання квітів до пам'ятника Тарасу Шевченку та зустрічі з представниками української громади.

Президент з дружиною також відвідали Музей окупації Латвії і разом з президентом Латвії Егілсом Левітсом і першою леді Андрою Левітою вшанували пам'ять загиблих за незалежність цієї країни, поклавши квіти до Монументу Свободи.

Нагадаємо, 8 жовтня дружина президента виступила на відкритті XIV Конгресу педіатрів України, присвяченого темі "Актуальні проблеми педіатрії".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram