ГоловнаПолітика

Син Байдена виключив порушення під час своєї роботи в Україні

Навіть якщо він і допустив якусь помилку, то не усвідомлював, що це може якось нашкодити його батькові.

Син Байдена виключив порушення під час своєї роботи в Україні
Хантер Байден во время интервью с АBC
Фото: ABC News

Син колишнього віцепрезидента США і кандидата в президенти Джо Байдена Хантер, який працював в Україні, виключив свою причетність до будь-яких порушень. Про це він розповів в інтерв'ю каналу ABC News, передає The New York Times.

"Зробив я якусь помилку, пов'язану з порушенням етичних норм? Виключено", - заявив він Хантер Байден.

При цьому він не виключив, що все ж міг допустити якусь помилку, однак не усвідомлював, що це може якось нашкодити батькові. Байден молодший зазначив, що не зважив на ймовірні наслідки ведення бізнесу за кордоном для політичної кар'єри його батька.

"Я дав привід деяким безсовісним людям, щоб ті незаконно спробували нашкодити моєму батькові. Ось де я зробив помилку. І я беру на себе за це повну відповідальність", - додав Байден.

Нагадаємо, цієї осені в США розгорівся політичний скандал навколо розмови Трампа з Зеленським. Інформатор заявив, що Трамп тиснув на Зеленського, щоб той посприяв у розслідуванні проти одного з основних кандидатів у президенти США від Демократичної партії Джо Байдена і його сина Хантера.

Це стало приводом для початку процедури імпічменту американського президента.

Трамп стверджував, що Хантер Байден займався корупційною діяльністю в США і Україні, де він свого часу був членом ради директорів газодобувної компанії Burisma. Американський президент вважає, що Хантер Байден зумів уникнути відповідальності завдяки своєму батькові. Президент не навів будь-яких доказів, які підтверджують його звинувачення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram