ГоловнаПолітика

Порошенко: голосувати на Донбасі будуть виборці з російськими паспортами

Експрезидент вважає пасткою такий сценарій.

Порошенко: голосувати на Донбасі будуть виборці з російськими паспортами
Петр Порошенко
Фото: eurosolidarity.org

Швидка організація виборів на окупованих територіях Донбасу призведе до того, що на них голосуватимуть виборці з російськими паспортами, які там видає Росія. Українська влада повинна це почути, і ті, хто сьогодні приймає рішення, повинні відмовитися від такого сценарію. Про це заявив в інтерв'ю журналістам п'ятий президент України, лідер політичної партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко.

"Я хочу підкреслити ще одну важливу деталь, про яку ні вчора, ні сьогодні не згадали. Коли хтось думає про швидку організацію виборів на окупованій території і під дулами російських автоматів, треба не забувати, що на відміну від 2014-2015 років, там уже зараз видані десятки, може і сотні тисяч російських паспортів", - заявив Петро Порошенко.

"Подумайте про це. І я думаю, що саме це повинні почути ті, хто сьогодні приймає рішення, і точно відмовитися від цього", - зауважив п'ятий президент України.

"Виходити зараз з цим на "нормандський формат", думаю, це пастка для України. І з неї точно потрібно спільно виходити", - додав він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram