ГоловнаПолітика

Нардеп Тищенко попросив поліцію захистити його від дотиків жінок на мітингу

Інцидент стався під час акції підприємців на Банковій.

Нардеп Тищенко попросив поліцію захистити його від дотиків жінок на мітингу
Николай Тищенко
Фото: facebook/Слуга Народу

Депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко попросив захисту у поліції після того, як його торкнулися дві жінки під час мітингу підприємців на Банковій.

Відео інциденту опублікував у фейсбуці блогер Євген Хурсін.

"Сьогодні "Слузі народу" Миколі Тищенку під час мітингу нанесли тяжкі дотики дві жінки з натовпу, після чого він зажадав від поліції захистити його від народу", - написав він під роликом.

На відео дві жінки намагаються взяти Тищенка за руку, а той бурхливо на це реагує.

"Не тримайте мене за руку. Можна розібратися - ось одна жінка, ось - друга. Можна народного депутата, поки у нас ще є право бути народними депутатами, не штовхати мене у спину і не хапати мене за руки? Ви можете розібратися?!" - звернувся нардеп до співробітника поліції.

Нагадаємо, раніше Тищенко у кулуарах Верховної Ради нагрубіянив кореспонденту "Радіо Свобода". Нардепу не сподобалися питання про склад нового Кабміну, за який він проголосував. Спочатку він намагався ігнорувати журналістку, а потім запропонував: "Попийте водички, вам корисно". Коли дівчина пояснила, що "Слуг" підозрюють у тому, що вони не читають законопроекти, за які голосують, і тому вона вирішила перевірити, чи так це, Тищенко обурився: "А хто ви така, щоб перевіряти? Ну хто ви? Мій батько або дружина? Хто ви?".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram