ГоловнаПолітика

КВУ назвав "Слуг народу", які більше за всіх пропустили голосувань у Раді

Загалом найчастіше ігнорували голосування Ради депутати ОПЗЖ.

КВУ назвав "Слуг народу", які більше за всіх пропустили голосувань у Раді
Фото: facebook/Слуга Народу

Комітет виборців України назвав депутатів "Слуги народу", які більше за всіх пропустили голосувань у Верховній Раді. Про це КВУ повідомляє у себе на фейсбуці.

Протягом вересня в середньому голосувало 88% депутатів СН.

"Серед фракцій і груп ВР найчастіше брали участь у голосуваннях (натискали "за", "проти" або "утримався") депутати "Слуги народу". Протягом вересня у середньому голосували 88% депутатів СН. Однак у фракції "Слуга народу" є ряд депутатів, які частіше за інших ігнорували голосування Ради. Так, 13 депутатів пропустили третину і більше голосувань Ради", - йдеться у повідомленні.

Депутати Олександр Дубінський і Дмитро Гурін взяли участь лише у 35% голосувань парламенту, Едуард Прощук – у 52%, Юрій Заславський – у 55%, Ольга Василевська-Смаглюк – у 60%, Олександр Ткаченко – у 61%, Ірина Верещук – у 66%, Ганна Бондар – у 67%, Михайло Радуцький – у 67%, Микола Галушко – у 67%, Олег Дунда – у 68%, Анастасія Красносельська – у 69%, Давид Арахамія – у 70% голосувань.

Офіційно депутати пропустили голосування без поважних причин, таких як хвороба або відрядження.

Дані щодо голосувань інших фракцій є такими: у "Голосу" - у середньому голосувало 79% депутатів, "Європейської солідарності" - 71%, "Батьківщини" - 48%, ОПЗЖ - 46%. З цього випливає, що найчастіше ігнорували голосування Ради депутати ОПЗЖ.

Усього у вересні було проведено 373 голосування Верховної Ради.

Нагадаємо, 20 вересня повідомляли, що "Слуг народу" відчитали за провалений законопроєкт №1009 про дозвіл обшуків нардепів.

Розгляд законопроєкту №1009 про скасування "правок Лозового" у другому читанні завершився скандалом. Коли на табло з'явилися провальні 196 голосів при мінімально необхідних 226, спікер Дмитро Разумков зупинив голосування. Після суперечок у залі законопроект відправили на повторне друге читання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram