ГоловнаПолітика

Кабмін призначив ще чотирьох заступників міністрів

Уряд провів позачергове засідання.

Кабмін призначив ще чотирьох заступників міністрів
Фото: kmu.gov.ua

Кабінет Міністрів на позачерговому засіданні в неділю призначив ще чотирьох заступників міністрів.

Про це йдеться на сайті уряду.

Міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов отримав ще двох заступників - Інну Мєтєлєву і Юлію Свириденко. Їх загальна кількість досягла семи осіб.

Мєтєлєва працювала в Державному казначействі та Міністерстві фінансів, проєктах USAID (спеціалізація - економіка, фінанси і стратегічне планування), також займала посаду заступника голови правління корпорації "Сварог Вест Груп" майже 10 років (2008-2017 роки).

Свириденко з 2015 року працювала в Чернігівській обласній держадміністрації - спочатку на посаді радника з питань інвестицій і зовнішньоекономічної діяльності, потім на посаді директора Департаменту економічного розвитку.

Заступницею міністра енергетики та захисту навколишнього середовища Олексія Оржеля стала Ірина Ставчук.

Це виконавча директорка громадської організації "Екодім", експертка з питань зміни клімату та кліматичної політики.

Заступником міністерки розвитку громад і територій Олени Бабак став Юліан Чаплинський. Його профіль - питання європейської інтеграції

Раніше Чаплинський був головним архітектором Львова, очолював управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради.

Кабмін також звільнив заступницю міністра енергетики та вугільної промисловості Наталію Бойко, держсекретаря цього міністерства Максима Немчинова, а також заступника голови Фонду державного майна Євгена Асташева.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram