ГоловнаПолітика

Чоловік головбуха "Кварталу 95" отримав топпосаду в Головному управлінні розвідки

З липня 2019 року Олексій Пашков перестрибнув відразу 10 службових посад.

Чоловік головбуха "Кварталу 95" отримав топпосаду в Головному управлінні розвідки
Фото: uain.press

Чоловік головного бухгалтера "Кварталу 95" Олексій Пашков "перестрибнув" 10 службових посад в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони і став тимчасовим виконувачем обов'язки начальника Департаменту стратегічної розвідки.

Про це заявив головред "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов.

"Стрімку кар'єру в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони здійснив Олексій Пашков. Олексій - кадровий військовий розвідник, 18 років прослужив у військово-технічному управлінні 3-го департаменту Головного управління розвідки Міноборони (департамент стратегічної розвідки). Олексій, незважаючи на вислугу і сумлінну службу, обіймав одну з низових посад в ГУР МО. Такі структури як 3-й департамент є куди більш спокійною і стабільною роботою, ніж оперативна розвідка і диверсії. Незабаром після перемоги президента Зеленського кар'єра Пашкова пішла в гору. На цю мить Олексій Пашков обіймає штатну посаду начальника аналітичного управління - тимчасово виконувача обов'язків начальника Департаменту стратегічної розвідки ГУР МО", - повідомив журналіст.

"З липня 2019-го Пашков перестрибнув відразу 10 службових посад, щоб зайняти крісло т.в.о. начальника департаменту", - наголосив він.

За його інформацією, нічого видатного для такого кар'єрного стрибка Пашков не зробив.

"Зараз відповідальність за цю ситуацію повністю лежить на начальнику Головного управління розвідки Василю Бурбі, який призначив Пашкова на високий пост, на міністрі оборони Андрію Загороднюку, який підписує кожні два місяці наказ на продовження тимчасового виконувача обов'язків, і на президенті Володимирі Зеленському, який візує призначення на посаду глави департаменту в ГУР", - пише Бутусов.

Раніше про Пашкова написав також журналіст Володимир Бойко.

"За два місяці перескочив з підполковницької посади в генерал-лейтенантську - куди там тому Гагаріну", - поіронізував він у фейсбуці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram