ГоловнаПолітика

Уряд призначив шістьох заступників міністра внутрішніх справ, у тому числі і Антона Геращенка

Першим заступником міністра внутрішніх справ призначено Сергія Ярового.

Сьогодні, 25 вересня, Кабмін призначив шістьох заступників міністра внутрішніх справ. Першим заступником міністра внутрішніх справ призначено Сергія Ярового, крім нього заступниками призначили Тетяну Ковальчук, Сергія Гончарова, Катерину Павліченко, Антона Геращенка і Олександра Гогілашвілі. Про це повідомляє пресцентр МВС.

Сергей Яровой
Фото: mvs.gov.ua
Сергей Яровой

Сергій Яровий забезпечуватиме формування та реалізацію Міністерством державної політики у сфері публічної безпеки і порядку, у тому числі координацію діяльності правоохоронних органів та військового формування в цьому напрямку, їх бойову та мобілізаційну готовність, захист об’єктів і територій на випадок виникнення НС, участь у складі національного контингенту та національного персоналу в міжнародних операціях з підтримання миру і безпеки.

Татьяна Ковальчук
Фото: mvs.gov.ua
Татьяна Ковальчук

Тетяна Ковальчук забезпечуватиме формування державної політики щодо міжнародного співробітництва з органами Європейського Союзу та НАТО, іншими міжнародними (міждержавними) організаціями, міжнародне партнерство з іноземними правоохоронними органами, взаємодію з неурядовими організаціями.

Сергей Гончаров
Фото: mvs.gov.ua
Сергей Гончаров

Сергій Гончаров координуватиме питання забезпечення належного функціонування Єдиної інформаційної системи МВС, впровадження Єдиної системи авіаційної безпеки та захисту тощо.

Катерина Павличенко
Фото: mvs.gov.ua
Катерина Павличенко

Катерина Павліченко координуватиме питання щодо моніторингу за дотриманням прав і свобод людини і громадянина в діяльності органів системи міністерства, дотримання рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, протидії насильству в сім’ї, взаємодії з органами державної влади, міжнародними та національними неурядовими організаціями в цих напрямках.

Антон Геращенко
Фото: mvs.gov.ua
Антон Геращенко

Антон Геращенко займатиметься координацією законодавчого забезпечення діяльності Міністерства, взаємодії з Верховною Радою та парламентськими комітетами, Громадською радою при МВС, комунікаційного діалогу з громадськістю і засобами масової інформації, відкритості у роботі міністерства та центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовується і координується Кабінетом Міністрів через міністра внутрішніх справ України.

Александр Гогилашвили
Фото: mvs.gov.ua
Александр Гогилашвили

Олександр Гогілашвілі координуватиме питання щодо формування та реалізації в межах компетенції МВС державної політики з офіційного обігу наркотиків, правоохоронних заходів протидії наркоманії та наркозлочинності, реабілітації наркозалежних, соціального партнерства та взаємодії міністерства з різними релігійними і конфесійними групами в Україні, комунікації з міжнародними організаціями по боротьбі з наркоманією та реабілітацією наркозалежних.

Нагадаємо, сьогодні, 25 вересня, Кабмін призначив новим главою Нацполіції Ігоря Клименка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram