ГоловнаПолітика

Заступник голови КМДА Спасибко відмовився звільнятися всупереч заяві Кличка

"Заяву писати не планував, не писав і писати не буду".

Заступник голови КМДА Спасибко відмовився звільнятися всупереч заяві Кличка
Александр Спасибко
Фото: kyivcity.gov.ua

Заступник голови Київміськадміністрації Олександр Спасибко заявив, що не має наміру звільнятися, незважаючи на прохання свого начальника Віталія Кличка.

"Заяву про звільнення писати не планував, не писав і за цих обставин писати не буду", - написав Спасибко у фейсбуці.

Чиновник підтвердив, що минулого тижня Кличко попросив його написати заяву про звільнення, після чого він узяв час на пошуки нової роботи. "І буквально вранці в понеділок я про своє звільнення як про вирішену справу вже дізнаюся з трансляції брифінгу керівника одночасно з усіма провідними ЗМІ країни. Я відверто шокований", - написав Спасибко.

"Як мені стало відомо зі ЗМІ, причиною мого можливого звільнення стало неподолання мною гострих питань, пов'язаних із Генпланом міста", - зазначив Спасибко.

Він повідомив, що отримав припис №1677 від 20.09.2019, у якому зазначено, що контролювати департамент містобудування та архітектури і департамент земельних ресурсів буде інший заступник. "Можливий перерозподіл сфер впливу і був основною метою всіх цих дій", - підкреслив чиновник.

Нагадаємо, 23 вересня Віталій Кличко на брифінгу заявив, що Олександр Спасибко і ще один заступник Дмитро Давтян ідуть із посад, а в мерію на посаду радника голови КМДА прийде антикризовий менеджер Максим Бахматов.

Давтян, як і Спасибко, заявив, що не писав заяви про звільнення з посади.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram