ГоловнаПолітика

Князєв назвав повідомлення про затримання його ексдружини на польській митниці "дезінформацією"

"Моя колишня дружина, мати наших трьох дітей, а також я особисто стали об'єктами інформаційної атаки".

Князєв назвав повідомлення про затримання його ексдружини на польській митниці "дезінформацією"
Фото: 24tv.ua

Глава Національної поліції Сергій Князєв відреагував на повідомлення про затримання його колишньої дружини на польському кордоні з €650 тис. готівкою і назвав їх дезінформацією.

Про це Князєв написав на своїй сторінці у фейсбуці.

"Моя колишня дружина, мати наших трьох дітей, а також я особисто стали об'єктами інформаційної атаки", - зазначив глава Нацполіції.

Князєв повідомив, що його колишня дружина Вікторія, яка є співробітником будівельної компанії "Атлант", перетинала кордон зі своїм начальником Вадимом Каганом, а також європейськими та українськими партнерами компанії.

На кордоні Каган повідомив польським митникам про перевезення грошей готівкою, які вони отримали в результаті торгової угоди. Каган надав документи, що підтверджують, що гроші отримано законним шляхом, однак пакета документів не вистачило.

Польські правоохоронці постановили Кагану пред'явити ще певні документи. Після цього інцидент був вичерпаний.

"Жодних цінностей у громадянки Князєвої не вилучили. При собі в дамській сумочці (у неї) були особисті кошти і готівка на відрядження в сумі 2100 євро, які не зацікавили правоохоронців", - додав Сергій Князєв.

Раніше в соціальних мережах з'явилися повідомлення про те, що колишня дружина глави Національної поліції України Сергія Князєва Вікторія та ще троє осіб були затримані в пункті пропуску на польському кордоні з великою сумою незадекларованої валюти. Офіційно інформація не підтверджена.

Водночас польська податкова адміністрація спростувала факт затримання.

У Держприкордонслужбі LB.ua повідомили, що не отримували будь-якої інформації від польської сторони з цієї нагоди.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram