ГоловнаПолітика

Савченко влаштувалася ведучою на телеканал Zik

Екснардеп обіцяє розкрити "секрети парламенту".

Савченко влаштувалася ведучою на телеканал Zik
Надежда Савченко стала телеведущей
Фото: Скриншот видео

Колишній депутат Верховної Ради Надія Савченко буде вести передачу на телеканалі ZIK.

Анонс програми опубліковано на каналі ZIK в YouTube.

У ролику йдеться, що Савченко стане ведучою програми "Коментатор. Верховна Рада з інсайтом", в якій екснардеп обіцяє розкрити "секрети парламенту".

"Я перебуваю тут для вас, українці, щоб розповісти вам секрети Верховної Ради - що відбувається під  позакулуарних розмовах, як у вас крадуться гроші з вашого бюджету, як приймаються злочинні для українців закони", - звернулася Савченко до телеглядачів.

Нагадаємо, на позачергових виборах в Раду Савченко не змогла переобратися в парламент. Вона балотувалася в найменшому прифронтовому окрузі №51 в Донецькій області і набрала всього вісім голосів (1,20%). У 2014 році Савченко була першим номером виборчого списку "Батьківщини".

10 вересня екснардеп розповіла, що стала на облік в Центр зайнятості для пошуку роботи.

У червні телеканал ZIK перейшов під контроль соратника Віктора Медведчука Тараса Козака. Козак довгий час працював в податкових органах. У 2005-2010 роках був заступником голови Державної митної служби. Потім пішов в політику, і в 2014-му обрався до парламенту від "Опозиційного блоку". Після цього з телеканалу почали йти журналісти.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram