ГоловнаПолітика

Заступник мера Дніпра, підозрюваний у розтраті бюджетних коштів на ремонті мосту, пішов у відпустку

16 вересня Михайла Лисенка оголосили в розшук.

Заступник мера Дніпра, підозрюваний у розтраті бюджетних коштів на ремонті мосту, пішов у відпустку

Заступник мера Дніпра Михайло Лисенко, якого підозрюють у причетності до розтрати бюджетних коштів на ремонті мосту та оголосили у розшук, перебуває в плановій відпустці.

Про це повідомили в мерії Дніпра, передає Радіо Свобода.

За даними пресслужби, відпустка почалася 18 вересня і триватиме 15 днів. Заява про відпустку була підписана ще 2 вересня, повідомили в мерії.

Раніше в пресслужбі Дніпровської міськради зазначали, що до 17 вересня включно Михайло Лисенко перебуватиме у відрядженні в Туреччині.

Як повідомлялося, поліція оголосила в розшук заступника мера Дніпра Михайла Лисенка, а також начальників управлінь міської ради та представника держпідприємства, яке здійснювало технічний нагляд за ремонтом нового моста, у зв'язку з тим, що вони переховуються від слідства.

Розшукувані фігуранти справи підозрюються у привласненні 29,5 млн гривень бюджетних коштів. Іншим фігурантам обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

13 вересня в мерії Дніпра проходили обшуки у кримінальній справі, пов'язаній з ремонтом мосту.

Нагадаємо, 7 вересня в Дніпрі після капітального ремонту відкрився Центральний міст, який був предметом суперечки між президентом Володимиром Зеленським і мером міста Борисом Філатовим.

Зеленський відмовився визнати перемогу Філатова в парі щодо мосту через нібито низьку якість ремонту Центрального мосту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram