ГоловнаПолітика

Адвокат Порошенка розкрив подробиці допиту

Експрезидента можуть допитати заново.

Адвокат Порошенка розкрив подробиці допиту
Петр Порошенко
Фото: eurosolidarity.org

Адвокат експрезидента, лідера партії "Європейська солідарність" Петра Порошенка Ігор Головань вважає, що ДБР потрібні не свідчення Порошенка, а постійні провокації під виглядом допитів. Про це він написав у своєму блозі на "Українській правді", розкриваючи подробиці сьогоднішнього допиту Порошенка. 

"Свідчення Петра Порошенка у провадженні, що стосується "Приватбанку", слідчим ДБР чомусь не сподобалися. Чи не тому, що ці свідчення розкривають безглуздість навіть розмов про якийсь вплив на прийняття вже проголошеного судового рішення?" - зазначив Головань.

"Не сподобалася і згадка про факти, оприлюднені на відомій пресконференції Горбатюка і Ситника. А вже коли Петро Порошенко наполегливо попросив допитати його за всіма наявними провадженнями (адже власноручні свідчення все одно вже передані в ДБР), слідчі спочатку радилися, а потім повідомили, що у них зламалася камера, а тому не тільки всі допити провести неможливо, але й перший, вже завершений допит треба почати заново", - розповів Головань.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram