ГоловнаПолітика

Коломойський: я не можу з'являтися там, де є Зеленський

Олігарх уперше прийшов на зустріч YES.

Фото: Соня Кошкіна

Олігарх Ігор Коломойський уперше прийшов на щорічну зустріч Ялтинської економічної стратегії, яка проходить у Києві.

На запитання кореспондента LB.ua, чому його не було вранці, коли виступав президент Володимир Зеленський, Коломойський відповів так: "Я не можу з'являтися там, де є Зеленський. Мені [він] приємний, але, може, я йому неприємний".

Коломойський також розповів, що зустріч із Зеленським в Офісі президента відбулася не з його ініціативи. "Запросили", - сказав олігарх.

За його словами, на цій зустрічі не обговорювали справ парламенту. І "своїх" депутатів серед парламентаріїв у нього немає, запевнив бізнесмен.

Крім того, на запитання шеф-редакторки LB.ua Соні Кошкіної, чи був на цій зустрічі в ОП Валерій Хорошковський, Коломойський відповів негативно.

"Хорошковського не було", - заявив бізнесмен, зазначивши, що з ним не зустрічався, але про його повернення в Україну знає.

Нагадаємо, 10 вересня Офіс президента повідомив, що президент Зеленський зустрівся у своєму кабінеті з Коломойським. На зустрічі також було кілька інших осіб, у тому числі перший помічник президента Сергій Шефір, голова ОПУ Андрій Богдан, прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Зеленський 13 вересня заявив, що на зустрічі обговорювали велику кількість питань, у тому числі "Центренерго" і комунальні тарифи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram