ГоловнаПолітика

Разумков обговорив реформу українського парламенту з Петом Коксом

Спікер Ради також анонсував запуск Офісу парламентської реформи.

Разумков обговорив реформу українського парламенту з Петом Коксом
Дмитрий Разумков и Пэт Кокс
Фото: Разумков / Facebook

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков обговорив з керівником місії Європейського парламенту Петом Коксом питання реформування українського парламенту.

Про це Разумков повідомив у фейсбуці.

"На зустрічі з делегацією Європарламенту на чолі з Петом Коксом обговорили актуальне: подальше реформування Верховної Ради України. Дорожня карта Місії Кокса, що містить 52 рекомендації, ще три роки тому визнана основою для внутрішньої реформи українського парламенту, але зроблено було небагато. Однак сьогодні є політична воля імплементувати найкращі пропозиції наших європейських партнерів і змінити інституційну спроможність Верховної Ради, щоб робота парламенту була зрозумілою для суспільства", - написав Разумков.

Він також анонсував запуск Офісу парламентської реформи, про старт якого було оголошено ще навесні. "Ми налаштовані втілювати зміни в досить швидкому темпі", - зазначив Разумков.

Нагадаємо, в березні 2016 року місія Європарламенту за оцінкою потреб Верховної Ради України під керівництвом Пета Кокса склала 52 рекомендації, які можуть підвищити ефективність роботи українського парламенту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram