ГоловнаПолітика

Окрім Богдана, на вечірці в Сен-Тропе були судді і депутати від "Слуги народу", - "Наші гроші"

Голова ОП побував на весіллі "смотрящего" за Мін'юстом у День Незалежності України.

Окрім Богдана, на вечірці в Сен-Тропе були судді і депутати від "Слуги народу", - "Наші гроші"
Фото: bihus.info

Окрім голови Офісу президента Андрія Богдана на весіллі "смотрящего" за Мін'юстом Андрія Довбенка в Сен-Тропе в День Незалежності України також були судді і депутати від "Слуги народу".

Про це йдеться в сюжеті програми "Наші гроші з Денисом Бігусом".

За інформацією журналістів, на весіллі Довбенка також був присутній близький друг Богдана забудовник Андрій Вавриш. Він займався розробкою проєкту нового Офісу президента.

Крім того, на вечірку прийшли депутати Микола Сольський і Олег Семінський, а також судді Господарського суду Києва Вікторія Джарти та Олена Чинчин.

Також на весіллі була присутня голова Одеського апеляційного господарського суду Наталія Богацька і російсько-український бізнесмен Павло Фукс.

Бігус назвав Довбенка "найвпливовішою тіньової фігурою в системі Мін'юсту і рейдерських захоплень". На його думку, саме це важливо в історії з поїздкою на його весілля Богдана, а не те, що вона була в Сен-Тропе.

Нагадаємо, Богдан прибув на весілля 22 серпня, коли молодята влаштовували так зване "пре-паті". Третій день святкування припав на День Незалежності. І поки президент Володимир Зеленський приймав офіційні делегації і був присутній на параді в центрі міста, керівник його Офісу відпочивав на приватній яхті.

За інформацією журналістів Bihus.info, Андрію Довбенку приписують вплив на кадрові призначення і "вирішення питань", зокрема з державними реєстраторами, у виконавчій службі і з продажем арештованого майна.

Його обраниця - юристка Ганна Огренчук. Кілька тижнів тому її призначили в комісію з питань правової реформи, до складу якої увійшли декілька наближених до Андрія Богдана людей. Склад комісії затверджено указом Зеленського, а за його формування, судячи з документа, відповідав Богдан, пишуть журналісти програми.

Президент Володимир Зеленський сказав, що Богдан "був не правий", віддавши перевагу весіллю в Сен-Тропе, а не офіційним заходам у Києві на День Незалежності.

Сам голова ОП заявив, що у вільний від роботи час може їздити, куди хоче і порадив "порохоботикам узбагоїтися".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram