ГоловнаПолітика

Труба заявив про додатковий набір 268 детективів ДБР

На вакантні посади можуть прийняти навіть випускників ВНЗ без досвіду роботи.

Труба заявив про додатковий набір 268 детективів ДБР
Фото: Макс Требухов

Кабінет міністрів затвердив необхідні документи для розширення повноважень Державного бюро розслідувань, в зв'язку з чим в Бюро оголосили конкурс на посади 268 оперативних працівників. Про це написав директор ДБР Роман Труба у своєму телеграм-каналі.

"Ми чекали на це півтора року - поки Верховна Рада внесе зміни у законодавство і розширить повноваження ДБР. Думаю, тільки дебеерівці зрозуміють, наскільки важливий цей день: ми оголошуємо конкурс на 268 посад оперативних працівників", - написав Труба.

Говорячи про конкурс на нові посади, Труба зазначив, що ДБР готове прийняти на роботу випускників правових факультетів

"Я закликаю всіх - молодих і досвідчених, ініціативних і професійних, наполегливих і доброчесних - спробувати свої сили. Слідкуйте за нашим сайтом, там уже найближчим часом будуть усі деталі", - написав директор ДБР.

Відповідно до затвердженого документа, ДБР зможе здійснювати оперативний супровід, проводити оперативно-розшукову роботу, виявляти злочини і запобігати їм.

"Нам би ще дати право на прослуховування, але це наступна сторінка в історії, і думаю, вона буде", - додав Труба.

Нагадаємо, Шостий апеляційний адміністративний суд визнав директора ДБР Романа Трубу тим, хто не підпадає під дію Закону "Про очищення влади" (люстрацію).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram