ГоловнаПолітика

Колишній голова НКРЕКП Вовк із дружиною і дітьми у квітні виїхав у Бельгію

Ексчиновника розшукує НАБУ.

Колишній голова НКРЕКП Вовк із дружиною і дітьми у квітні виїхав у Бельгію
Дмитрий Вовк
Фото: prm.ua

Колишній голова Національної комісії держрегулювання енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) Дмитро Вовк з дружиною і дітьми у квітні виїхав у Бельгію.

Про це йдеться в постанові Солом'янського районного суду від 20 серпня, який відмовив НАБУ про обрання запобіжного заходу Вовкові у вигляді утримання під вартою.

"Вручити повідомлення про підозру особисто Вовку виявилося неможливо, оскільки, згідно з інформацією з баз даних Державної прикордонної служби України, останній 28.04.2019 виїхав з території України в м. Брюссель, Бельгія, і відтоді не повертався в Україну. Цивільна дружина Вовка з дітьми 30.04.2019 року також покинула територію України в напрямку Брюсселя", - сказано в ній.

НАБУ попросило Інтерпол оголосити Вовка в міжнародний розшук, але станом на 30 серпня, згідно із сайтом Інтерполу, його немає в міжнародному розшуку.

Нагадаємо, Вовка і ще п'ятьох осіб НАБУ підозрює в зловживанні службовим становищем (ч.2 ст.364 КК) під час упровадження формули "Роттердам+". За версією слідства, вона принесла споживачам понад 18 млрд 868 млн гривень збитків.

Вовк заявив, що не повернеться в Україну через відсутність довіри до правоохоронної і судової системи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram