ГоловнаПолітика

Ердоган розповів Зеленському про результати візиту в Росію

Лідери України та Туреччини провели телефонну розмову.

Ердоган розповів Зеленському про результати візиту в Росію
Архивное фото
Фото: пресс-служба президента

У четвер, 29 серпня, президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом.

Про це повідомляють на сайті президента.

"Сторони підкреслили налаштованість на подальше посилення співпраці в усіх напрямках, що становлять взаємний інтерес", - наголошено в повідомленні.

Також у рамках домовленостей, досягнутих сторонами під час офіційного візиту Зеленського в Туреччину 7-8 серпня, сторони обговорили плани проведення в Києві до кінця року чергового засідання Стратегічної ради високого рівня.

"Також президент Туреччини поінформував про результати свого нещодавнього візиту в Росію. У цьому контексті турецький лідер підтвердив незмінність підтримки з боку Анкари суверенітету і територіальної цілісності України", - повідомили в Офісі президента Зеленського.

Нагадаємо, 7-8 серпня президент Зеленський відвідав Туреччину з офіційним візитом. Він також зустрівся з представниками української та кримськотатарської громади в Туреччині і зі Вселенським Патріархом Варфоломієм. Протягом переговорів Зеленський закликав Туреччину допомогти у звільненні українських політв'язнів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram