ГоловнаПолітика

"Автомайдан" вигнав двох активістів-депутатів за підтримку Кабміну з Аваковим

"Люди фактично покривають того, проти кого ми боремося вже четвертий рік".

"Автомайдан" вигнав двох активістів-депутатів за підтримку Кабміну з Аваковим
Фото: Макс Левин

Громадська організація "Всеукраїнське об'єднання Автомайдан" вигнала двох активістів - Єгора Чернєва і Олександра Маріковського - у зв'язку з тим, що вони як депутати від "Слуги народу" підтримали призначення Кабінету міністрів з Арсеном Аваковим.

Про це йдеться у фейсбуці "Автомайдану".

"Своїми голосами вони допомогли втриматися у владі людині, яка відповідальна за провал реформи поліції, десятки нерозкритих злочинів проти активістів і журналістів, численні корупційні скандали тощо. У зв'язку з цим правління Автомайдану одноголосно ухвалило рішення про виключення Єгора Чернєва та Олександра Маріковського з організації. Не уявляємо, як членами Автомайдану можуть бути люди, які фактично покривають того, проти кого ми боремося вже четвертий рік", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, що Авакову вдалося пережити вже третю зміну Кабінету міністрів і залишитися в кріслі міністра внутрішніх справ.

Він був призначений главою МВС незабаром після втечі Віктора Януковича, в листопаді 2014 року він залишився міністром після позачергових виборів Верховної Ради, а в квітні 2016 року - після призначення прем'єром Володимира Гройсмана.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram