ГоловнаПолітика

Зеленський зустрінеться з лідерами Польщі, Бельгії, Литви та Грузії в рамках візиту до Варшави

Крім того, у Зеленського опрацьовують питання зустрічі з президентом США.

Зеленський зустрінеться з лідерами Польщі, Бельгії, Литви та Грузії в рамках візиту до Варшави
Фото: president.gov.ua

У рамках дводенного візиту до Варшави, президент Володимир Зеленський зустрінеться з лідерами Польщі, США, Бельгії, Литви та Грузії. Про це повідомляє УНІАН.

"Щодо структури візиту - планується два дні. Перший день - польський двосторонній візит, другий день пов'язаний із відзначенням річниці початку Другої світової війни", - заявили в дипломатичних колах агентству.

Зазначено, що 31 серпня у Варшаві в Зеленського відбудуться зустрічі з польським керівництвом - президентом Анджеєм Дудою, прем'єр-міністром Матеушем Моравецьким і представниками парламенту Польщі. Крім того, у президента України заплановані зустрічі з представниками польського бізнесу і української громади в Польщі.

1 вересня Зеленський проведе низку двосторонніх зустрічей. "Поки що в нас підтверджена Бельгія, Литва, Грузія, можливо, будуть ще зустрічі, опрацьовується питання зустрічі з президентом США Дональдом Трампом", - додав співрозмовник агентства.

Нагадаємо, 27 серпня в Україну приїхав радник президента США з національної безпеки Джон Болтон.

28 серпня у Болтона і Зеленського відбулася зустріч, на якій обговорювали підготовку до зустрічі Зеленського і Дональда Трампа, можливість поглиблення співпраці з сферах безпеки і оборони, енергетичної безпеки та реформування Збройних сил і української оборонної промисловості.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram