ГоловнаПолітика

Богатирьова підтвердила, що перебувала за межами України до вчорашнього дня

Вона сказала, що тільки сьогодні отримала копію підозри.

Богатирьова підтвердила, що перебувала за межами України до вчорашнього дня

Ексміністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова підтвердила, що перебувала за межами України до вчорашнього дня. Про це вона заявила під час засідання з приводу обрання запобіжного заходу в Печерському районному суді, повідомляє кореспондент LB.ua.

"Я лише сьогодні отримала, і то копію підозри... Звертаю увагу, що я виїхала за межі України за багато місяців до того, коли не було ніякої підозри", - сказала вона.

Прокурор сказав, що повідомлення про підозру було надіслано за останньою відомою адресою реєстрації, було дотримано норм КПК. Це означає, що захисту було відомо про підозру.

Богатирьова підтвердила, що знала про те, що 20 травня 2016 року і 23 липня 2015 року були постанови про спецрозслідування і обрання їй запобіжного заходу.

Крім того, Богатирьова пообіцяла самостійно приходити на виклик слідства.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання прокуратури Києва про застосування запобіжного заходу колишньому міністру охорони здоров'я Раїсі Богатирьовій у вигляді утримання під вартою і постановив заарештувати її на два місяці. Вона може вийти під заставу в розмірі 6 млн гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram