ГоловнаПолітика

"ЄС" запропонує кандидатів на віцеспікера Ради і на голову комітету з тимчасово окупованих територій

На роль голови комітету з тимчасово окупованих територій претендує Ахтем Чийгоз.

"ЄС" запропонує кандидатів на віцеспікера Ради і на голову комітету з тимчасово окупованих територій
Ахтем Чийгоз
Фото: Сергей Нужненко

Партія Петра Порошенка "Європейська солідарність" має намір висунути свого представника на посаду віцеспікера Верховної Ради 9-го скликання, а також запропонувала Ахтема Чийгоза як голову комітету з прав людини і реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на представника "Європейської солідарності" в підготовчій групі Артура Герасимова.

"Сьогодні ми ще раз підтвердили, що будемо висувати кандидатуру на посаду спікера (мався на увазі пост віцеспікера). Сьогодні відбудеться засідання фракції. Після цього певну кандидатуру ми подамо письмово керівництву підготовчої групи", - сказав він.

Крім цього, Герасимов зазначив, що у вівторок на консультаціях "ЄС" запропонувала призначити свого представника Ахтема Чийгоза керівником комітету Верховної Ради з прав людини, деокупації і реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Нагадаємо, раніше партія "Європейська солідарність" виступала за надання опозиції посад декількох голів комітетів Верховної Ради: регламентного, свободи слова і віцеспікера Ради.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram