ГоловнаПолітика

Кабмін призначив головою державного авіапідприємства "Україна" ексдиректора аеропорту "Бориспіль"

Олександр Мазур з 2014 року обіймав посаду першого заступника гендиректора держпідприємства "Україна".

Кабмін призначив головою державного авіапідприємства "Україна" ексдиректора аеропорту "Бориспіль"
Андрей Мазур
Фото: politeka

Кабінет Міністрів погодив генеральним директором державного авіаційного підприємства "Україна" Андрія Мазура, який раніше обіймав посаду гендиректора міжнародного аеропорту "Бориспіль". Про це сказано у відповідному розпорядженні Кабміну № 651 від 21 серпня 2019 року.

"Погодити кандидатуру Мазура Андрія Миколайовича на посаду генерального директора Державного авіаційного підприємства "Україна"", - написано в розпорядженні Кабміну.

Мазур з 2014 року обіймав посаду першого заступника гендиректора державіапідприємства "Україна". Раніше, в 2003 році, був призначений гендиректором "Залу офіційних делегацій" аеропорту "Бориспіль", а в 2006 році - гендиректором "Борисполя".

З 2007 року був т.в.о. голови Бориспільської райдержадміністрації, в 2008 році - призначений помічником голови Державної авіаційної адміністрації, а в 2009 році - гендиректором зі стратегічного розвитку ДП "Украерорух", а пізніше головою Броварської райдержадміністрації.

У 2010 році Мазур очолював управління Держкомзему в Броварському районі, а також займав пост заступника начальника Головного управління Держкомзему в Київській області.

Авіапідприємство "Україна" створено з метою організації, забезпечення та виконання повітряних перевезень, спеціальними рейсами вищих посадових делегацій України і інших держав у межах країни і за її межами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram