ГоловнаПолітика

У активіста молодіжної організації партії Порошенка влаштували обшук через відео з Зеленським і КамАЗом

Раніше в команді Зеленського пообіцяли автору ролика "несолодку долю".

У активіста молодіжної організації партії Порошенка влаштували обшук через відео з Зеленським і КамАЗом
Фото: facebook.com/Faust.Dennis

У активіста "Солідарної молоді", волонтера руху "Відсіч" Дениса Любченка в середу провели обшук через відео, на якому Володимира Зеленського нібито збиває вантажівка.

Про це повідомив прихильник експрезидента Петра Порошенка, блогер Дмитро Вовнянко.

"Сьогодні вранці поліція заявилася з обшуком до Дениса Любченка. Обшук проводили як слідчу дію в розслідуванні про ролик, де Зеленського збиває вантажівка. Абсурдність підстави для обшуку очевидна - ніхто не чув про обшуки в шоумена Зеленського і керівництва студії «Квартал 95» через кадри у фільмі «Слуга народу», де герой Зеленського розстрілює Верховну Раду і де він каже слова над могилою президента-попередника", - написав Вовнянко у фейсбуці.

Нагадаємо, під час виборчої кампанії на президентських виборах у тelegram-каналі "Європейське майбутнє України" з'явилося відео, в якому Зеленського збиває фура, після цього на екрані з'являється зображення доріжки кокаїну і напис: "У кожного своя дорога". Пізніше в мережі з'явилося продовження - відео, на якому фура проїжджає повз Зеленського, а в кінці з'являється напис "З ним усе гаразд". Після того, як фура проїжджає, на людей зверху сиплеться білий порошок.

Поліція порушила справу за статтею ст. 346 Кримінального кодексу (погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча).

Наприкінці липня на фейсбук-сторінці "Команда Зеленського" з'явилося повідомлення, що поліція встановила автора ролика. Йому пообіцяли "несолодку долю" і пригрозили тюремним терміном.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram