ГоловнаПолітика

КМДА змінила юридичну адресу з Хрещатика на Лук'янівку

Будівля на Хрещатику, 36 знаходиться в оперативному управлінні Київради.

КМДА змінила юридичну адресу з Хрещатика на Лук'янівку
Здание Киевсовета на Крещатике
Фото: РБК

Київська міська державна адміністрація в травні 2019 року змінила юридичну адресу з Хрещатика, 36 на Дегтярівську, 31, корпус 2 (де зараз розташоване КП "Київблагоустрій").

Про це LB.ua стало відомо з власних джерел.

Будівля на Хрещатику, 36 знаходиться в оперативному управлінні Київради, а КМДА є орендарем. Зміна юридичної адреси - перший крок до фізичного переїзду КМДА в будівлю на Лук'янівці.

"Адміністративний комплекс по вулиці Хрещатик, 36 у Шевченківському районі м. Києва на підставі рішень Київської міської ради від 18.06.2009 року №722 / 1778 і від 25.03.2010 року №485 / 3923 закріплений за Київською міською радою. У юридичної особи з назвою "Київська міська державна адміністрація", на базі якої сформовано виконавчий орган Київської міської ради, немає працівників; сплата податків і зборів не проводиться; на балансі, праві господарського відання або оперативного управління адміністративний комплекс по вулиці Хрещатик, 36 відсутній", - ідеться в роз'ясненні мерії.

Зміну податкової адреси КМДА офіційно пояснюють оптимізацією питань управління об'єктами комунальної власності.

Нагадаємо, 24 липня в Кабмін надійшло подання з Офісу президента з проханням погодити звільнення Кличка. Кабінет Міністрів Володимира Гройсмана відмовився розглядати це питання, залишивши його новому уряду, який сформують незабаром після початку роботи Верховної Ради дев'ятого скликання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram