ГоловнаПолітика

Партія "Голос" запропонувала своїх депутатів на посади керівників парламентських комітетів

Вакарчук підкреслив, що команда партії прийшла в парламент добре підготовленою.

Партія "Голос" запропонувала своїх депутатів на посади керівників парламентських комітетів
Фото: Ирена Скуратовская

Партія Святослава Вакарчука "Голос" виступила проти квотного принципу обрання керівників парламентських комітетів, підкреслюючи, що ключовим у цьому питанні має бути професіоналізм. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Наші фахівці здатні кваліфіковано керувати комітетами, до сфер відповідальності яких входять питання правосуддя, національної безпеки і оборони, економічної політики, антикорупції, медицини, освіти, цифровізації, прав людини і реінтеграції окупованих територій, а також регламентним комітетом", - сказано в пресрелізі партії.

Лідер партії Святослав Вакарчук підкреслив, що команда "Голосу" прийшла в парламент добре підготовленою і готова брати на себе відповідальність і за щоденну депутатську роботу, і за стратегічні перспективи.

Нагадаємо, в інтерв'ю LB.ua голова штабу партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко розповів, що президентська партія може віддати місце другого віцеспікера Верховної Ради народному депутату від партії "Голос".

Крім того, 21 липня президент Володимир Зеленський запрошував Святослава Вакарчука до розмови про формування коаліції "Слуги народу" і "Голосу" у Верховній Раді IX скликання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram