ГоловнаПолітика

ОБСЄ проведе для українських держслужбовців курси підвищення кваліфікації

Програму реалізують протягом наступних кількох років.

ОБСЄ проведе для українських держслужбовців курси підвищення кваліфікації
Фото: Анна Стешенко

Управління Верховного комісара ОБСЄ з питань національних меншин оголосило про курси підвищення кваліфікації для українських держслужбовців. Відповідну заяву опублікувала прес-служба організації.

"У співпраці з Міністерством культури України, Національним агентством з питань державної служби та центру незалежних політичних досліджень Верховним комісаром з питань національних меншин розроблено навчальний курс з управління різноманітністю для державних службовців і працівників суб'єктів державного сектора. Курс пройшов пілотну програму в червні 2019 року", - йдеться в повідомленні.

Мета проекту - створення навчального посібника і підготовка тренерів, щоб з наступного року курс міг використовуватися більш широко на національному, регіональному та місцевому рівнях.

Всі учасники курсів будуть офіційно сертифіковані Національним агентством України з питань державної служби та Українською школою управління.

Нагадаємо, минулого тижня кандидати в депутати від партії "Слуга народу" взяли участь в освітньому інтенсиві "Школа Зе Депутата", проведеному Київською школою економіки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram