ГоловнаПолітика

Зеленський попередив депутатів від "Слуги народу" про неприпустимість "договорняків" і пропусків засідань

Президент приїхав до Трускавця на тренінг для депутатів від "Слуги народу".

Володимир Зеленський приїхав до Трускавця на тренінг для майбутніх депутатів від "Слуги народу"
Фото: скріншот
Володимир Зеленський приїхав до Трускавця на тренінг для майбутніх депутатів від "Слуги народу"

Президент Володимир Зеленський провів зустріч з новообраними депутатами від партії "Слуга народу" в Трускавці, де вони проходять тижневе інтенсивне навчання від "Київської школи економіки". Про це він повідомив журналістам.

Глава держави попередив депутатів про неприпустимість "договорняків" і пропусків пленарних засідань, водночас наголосив, що впливати на партію не буде.

"У нас дуже багато законопроектів. Ми хочемо, щоб вони розуміли, наскільки серйозна на них відповідальність. На них така відповідальність, що вони не мають права не ходити на роботу або дзвонити про щось домовлятися з кимось. Щоб вони про це навіть не думали, коли якісь чоловіки або жінки серйозні будуть їм дзвонити і щось пропонувати. Я не хочу і не буду впливати на партію, на Верховну Раду, але якщо до нас дійдуть такі чутки, то у нас буде дуже серйозна розмова з депутатами. Говорити вже не буде про що", - сказав президент.

Зеленський відповів, що наразі не визначена дата його послання до верховної Ради про внутрішнє і зовнішнє становище України, оскільки ще не зрозуміло, коли почне роботу новий парламент.

Раніше повідомлялося, що нова Рада розпочне свою роботу не раніше вересня.

Нагадаємо, в суботу, 3 серпня, Зеленський перебуває з робочим візитом у Львівській області, офіційною метою якого було названо участь у нараді з медичного туризму в Україні. Під час наради президент запропонував скасувати візи для країн, чиї громадяни найчастіше приїжджають на лікування в Україну.

У Трускавці з 29 липня проходить інтенсив для обраних депутатів від "Слуги народу".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram