ГоловнаПолітика

USAID проведе дводенний тренінг для новообраних депутатів та їхніх помічників

Парламентарі отримають базову інформацію про процес формування публічної політики.

USAID проведе дводенний тренінг для новообраних депутатів та їхніх помічників
Фото: usaid.gov

Програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) "Рада" проведе дводенний тренінг для новообраних депутатів Верховної Ради і їх помічників з 5 по 6 серпня 2019 року.

Про це повідомила прес-служба апарату Ради, інформують "Українські Новини".

Зазначається, що в рамках тренінгової програми депутати "отримають базову інформацію про процес формування публічної політики", зокрема - про основні етапи циклу прийняття державних рішень, навички безпечної і відповідальної кіберповедінки і обізнаність в питаннях кібербезпеки.

Їх також ознайомлять з регламентом Ради, з правами й обов'язками депутатів, видами звітів і їх наповненням.

Тренінг відбудеться з 5 по 6 серпня у готельному комплексі "Трипільське сонце" у Київській області. Депутатам відшкодують проїзд і забезпечать проживання і харчування.

Нагадаємо, 29 липня у Трускавці стартував семиденний інтенсив для обраних депутатів від партії "Слуга народу", темою якого є "Побудова особистої стратегії депутата". Наприкінці курсу майбутні нардепи отримають на руки чотири документи: особисту стратегію, пропозиції впровадження політики, перелік законодавчих ініціатив, покликаних зробити політику ефективною, і план такого впровадження.

Детальніше про тренінг читайте у матеріалі LB.ua "Як депутатів Зеленського «робили»".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram