ГоловнаПолітика

Луценко вийшов на роботу після відпустки в Провансі

Генпрокурор почав роботу з заочної перепалки з Лещенком.

Луценко вийшов на роботу після відпустки в Провансі
Фото: newsone.ua

Генеральний прокурор Юрій Луценко вийшов з відпустки і почав проводити робочі наради, в тому числі у кримінальному провадженні проти голови і суддів Окружного адміністративного суду Києва.

Про це повідомила його прессекретарка Лариса Сарган.

"Сьогодні генпрокурор проводить кілька нарад, у тому числі й у справі суддів ОАСК", - написала Сарган у фейсбуці.

Луценко проводив відпустку в Провансі.

"Неймовірна атмосфера простоти і краси. Гори, виноград, лаванда, море. І друзі. І вороги, котрі програли вибори, щоб не випасти з новин, звично брешуть про готелі, в яких я нібито проживав. Насправді - проїздом обідав", - написав Луценко в фейсбуці.

Це останнє зауваження стосується депутата Верховної Ради Сергія Лещенка. Той зі слів "злих язиків" заявив, що Луценко з дружиною перебували в липні у французькому містечку Горд, який розташований біля Авіньйона і за дві години їзди від Сен-Тропе. "Свідки стверджують, що Луценка з дружиною помітили в готелі La Bastide de Gordes & Spa Hotel саме того дня, коли силовики ходили до президента Зеленського на доповідь з розслідування справи Шеремета", - написав Лещенко в телеграмі.

Нагадаємо, за час відпустки Луценко пропустив робочу нараду у президента Зеленського з приводу розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета.

Також у його відсутність в Україні розгорівся гучний скандал навколо кримінальної справи про втручання суддів ОАСК у діяльність органів державної влади.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram