ГоловнаПолітика

Перше засідання нового парламенту відбудеться в перших числах вересня, - Герус

Новий склад Кабміну може бути сформований у перші дні роботи парламенту.

Перше засідання нового парламенту відбудеться в перших числах вересня, - Герус
Фото: facebook.com/andriy.gerus

Представник президента України в Кабінеті міністрів Андрій Герус заявив, що перше засідання нового парламенту відбудеться в перших числах вересня. Про це він розповів сьогодні, 1 серпня, в ефірі "1+1", передає Інтерфакс-Україна.

Крім того він переконаний, що новий склад Кабміну буде сформований у перші дні роботи Верховної Ради.

"Усе буде дуже швидко. Гадаю, новий Кабмін буде сформований першого або другого дня роботи парламенту. Я в цьому переконаний", - зазначив Герус.

Про коаліцію з партією Святослава Вакарчука «Голос» він сказав, що якщо ця партія захоче зайти в коаліцію, то зможе це зробити першого дня нового парламенту.

Представник президента наголосив, що ті політсили, які бажають увійти до коаліції зі "Слугою народу", можуть уже зараз приступати до перемов, щоб згодом не втрачати на це час після початку роботи нової ВР.

"У нас часу небагато. Потрібні в країні швидкі зміни, щоб суспільство відчувало позитивний ефект від реформ, які потрібно швидко проводити", - додав Герус.

За його словами, щодня ухвалюватимуться швидкі рішення та кроки для того, щоб рухатися вперед.

Нагадаємо, в опублікованому 29 липня інтерв'ю РБК.Україна Андрій Герус заявив, що коаліція в новому парламенті вже є, і що вона забере всі міністерські крісла. А щоб ніхто не мав сумнівів щодо демократичності нової влади, опозиції, можливо, "віддадуть" деякі комітети в парламенті.      

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram