ГоловнаПолітика

Комісія журналістської етики звинуватила поліцію у тиску на президента Академії української преси

Використовують кримінальне провадження, яке стосується рекламного бізнесу його сина.

Комісія журналістської етики звинуватила поліцію у тиску на президента Академії української преси
Фото: facebook.com / Валерий Иванов

Комісія журналістської етики звинуватила органи слідства Національної поліції в тиску на президента Академії української преси Валерія Іванова.

Про це йдеться на сайті КЖЕ.

"Комісія журналістської етики закликає керівництво МВС і Національної поліції уважно з'ясувати обставини, на які вказується в цьому листі, і захистити нашого колегу від необґрунтованих звинувачень і тиску", - йдеться в повідомленні.

У комісії відзначили, що вже третій місяць, як арештовані банківські рахунки сім'ї Валерія Іванова. За даними КЖЕ, в його "домі проведено обшук, а в авторитетні вітчизняні і міжнародні організації слідчі направляють запити, які мають на меті підірвати репутацію провідного вченого і громадського діяча".

Комісія журналістської етики також зазначає, що провадження стосується діяльності не Валерія Іванова, а рекламного бізнесу його сина - Дениса Іванова, власника PR-агентства Smart Manager.

"Саме тиск на професора Іванова набув абсолютно нецивілізованих форм. Проти нашого колеги використовувався весь спектр "чорного" PR. Через так звані "зливні" сайти публікувалися матеріали слідства, на публічні заходи з його участю приходили провокатори", - наголошується в повідомленні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram