ГоловнаПолітика

"Укрзалізниця" призначила директором із закупівель Сергія Довгаленка

Раніше Довгаленко займав керівні посади за аналогічним фахом в інших компаніях.

"Укрзалізниця" призначила директором із закупівель Сергія Довгаленка
Сергей Довгаленко
Фото: info.uz.ua

Директором із закупівель АТ "Укрзалізниця" призначено Сергія Довгаленка. Про це повідомляють на сайті перевізника.

"До команди менеджерів "Укрзалізниці" приєднується фахівець із багаторічним досвідом роботи в провідних телекомунікаційних і авіаційних компаніях України та світу", - йдеться в повідомленні.

З 2009 року Довгаленко займав керівні посади, зокрема директора із закупівель у телекомунікаційних компаніях Telecommunications Company і Bakcell (Азербайджан), а також в авіакомпанії Etihad Airways (Абу-Дабі, ОАЕ).

Під його керівництвом вводилися SAP-процеси замовлень і управління матеріалами.

Крім того, менеджер працював в українському представництві компанії LM Ericsson International AB і дочірньому підприємстві "Reichle & De-Massari Україна".

З 2007 по 2009 рік працював на посаді директора із закупівель і логістики ВАТ "Фарлеп-Інвест" (телекомунікаційна група Vega).

За цей період було побудовано систему закупівель і контролю основних засобів холдингу в складі 23 компаній і запроваджено SAP-процеси замовлень і управління матеріалами.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" скасувала закупівлю склянок по 2 тисячі гривень після того, як її тендер оприлюднили в ЗМІ і соцмережах. На ці гроші підприємство запланувало додаткову закупівлю рідкого мила в пасажирські поїзди.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram