ГоловнаПолітика

Зеленський поговорив по телефону з Трампом

Президенти домовилися предметно обговорити практичні питання під час візиту Зеленського в США.

Зеленський поговорив по телефону з Трампом
Фото: president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з президентом Сполучених Штатів Америки Дональдом Трампом.

Про це інформує пресслужба глави української держави.

"Президент США привітав Україну з успішним проведенням вільних і демократичних парламентських виборів і Володимира Зеленського - з упевненою перемогою партії «Слуга Народу». Дональд Трамп висловив переконання, що оновлена українська влада зможе швидко покращити імідж України, завершити розслідування корупційних справ, які стримували взаємодію між Україною та США", - повідомляє пресслужба Зеленського.

Також Трамп підтвердив незмінну підтримку з боку США суверенітету і територіальної цілісності України і готовність американської сторони всебічно сприяти реалізації масштабної програми реформ в нашій країні.

У свою чергу Володимир Зеленський подякував Дональду Трампу за лідерство США в збереженні і посиленні санкційного тиску на Росію.

Президенти домовилися предметно обговорити практичні питання українсько-американської взаємодії під час візиту Володимира Зеленського в США.

Як повідомлялося, Зеленський планує відвідати США для зустрічі з Трампом до кінця літа.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram