ГоловнаПолітика

Зеленський зустрівся з майбутніми нардепами "Слуги народу"

"Не брехати. Не красти. Не відступати", - це квінтесенція того, що говорив Зеленський.

Зеленський зустрівся з майбутніми нардепами "Слуги народу"
Фото: Макс Левин

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 25 липня, зустрівся з майбутніми депутатами від створеної ним партії "Слуга народу". Про це повідомили учасники зустрічі агентству "Інтерфакс-Україна".

Відзначають, що на зустрічі були присутні практично всі майбутні нардепи від партії, обрані як за списком, так і в мажоритарці.

Кандидат у нардепи за списком "Слуги народу" Данило Гетьманцев розповів, що на зустрічі обговорювали загальні принципи майбутньої роботи у Верховній Раді. "Не брехати. Не красти. Не відступати. Це квінтесенція того, що він (Зеленський) говорив", - сказав Гетьманцев.

"Говорили про те, для чого ми зустрілися і що плануємо робити. Говорили про те, що для нас важливо залишитися в історії держави, не зганьбити себе, свою політичну силу, свої сім'ї... Це така світоглядна основа, на якій ми будемо надалі будувати свої відносини у фракції, відтак свої дії будемо від цього відштовхувати", - додав він.

Кілька учасників зустрічі також стверджували, що був присутній в.о. голови Служби безпеки України Іван Баканов.

Нагадаємо, партія "Слуга народу" разом з Київською школою економіки проведе серію навчальних програм для своїх новообраних нардепів. Першим у цій серії стане тижневий курс, який дасть депутатам відповідний набір навичок і компетенцій і дозволить втілити їхні ініціативи на практиці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram