ГоловнаПолітика

Гройсман пообіцяв не "гримати дверима" і плавно передати справи наступному Кабміну

"Вибори виборами, але людям потрібно, щоб було тепло, світло і комфорт".

Гройсман пообіцяв не "гримати дверима" і плавно передати справи наступному Кабміну
Фото: пресс-служба кабмина

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман пообіцяв плавно передати справи наступному Кабінету Міністрів.

На засіданні в середу він сказав, що уряд формує для цього спеціальні "transition-групи".

"Це формування по кожному міністерству всіх необхідних матеріалів для наступних міністрів. Не просто гримнути дверима і піти, а зробити підготовку по кожному міністерству і напрямку: які досягнення, які проблеми, які політики, які цілі. Щоб новий міністр, коли прийде, отримав матеріали для повного ознайомлення зі справами", - сказав прем'єр-міністр.

Він додав, що сподівається на якнайшвидше призначення нового уряду, і пообіцяв працювати на благо країни до цього часу.

"Наш уряд і я як прем'єр-міністр складаємо свої повноваження перед новообраною Верховною Ради на першому засіданні. Далі ми будемо виконувати обов'язки до формування нового уряду. Я розраховую і сподіваюся, що це відбудеться досить швидко. У той самий час ми дуже відповідально ставимося до забезпечення стабільності України і виконання всіх завдань, покладених на уряд у перехідний період. Ми будемо забезпечувати нормальну життєдіяльність країни, підготуємо до опалювального сезону, щоб не було потрясінь. Тому що вибори виборами, але людям потрібно, щоб було тепло, світло і комфорт", - сказав він.

Гройсман, партія якого зайняла 9 місце на виборах і не пройшла до нового складу парламенту, також побажав українцям не розчаруватися у своєму виборі.

"Я дуже хотів би, щоб цей вибір був вибором успіху, а не розчарувань. У нашій історії дуже часто було, що ми вибирали, мали великі надії, але приходило розчарування. Я хотів би, щоб цього разу цього не сталося", - сказав він.

Нагадаємо, що переможниця виборів партія "Слуга народу" ще не оголошувала, хто стане прем'єр-міністром.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram