ГоловнаПолітика

Єфремов вийшов із СІЗО і розповів про свої плани

Колишній регіонал поки що не розібрався в політичній ситуації в країні.

Єфремов вийшов із СІЗО і розповів про свої плани
Фото: Макс Левин

Ексголова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, якого звинувачують у зраді, вийшов зі слідчого ізолятора. Як повідомляли, його відпустили під цілодобовий домашній арешт після трьох років у СІЗО Старобільська.

Єфремов дав коротке інтерв'ю "ТСН" під стінами СІЗО, в якому розповів про свої плани.

Він зазначив, що в нинішній політичній ситуації в країні він мало розбирається, тому що був обмежений у надходженні інформації.

"Що в країні - я бачив по телебаченню, але з огляду на те, що я був обмежений у надходженні інформації, мені важко робити остаточні висновки. Те, що зараз відбувається, я думаю, не мені оцінювати. Мені треба трохи розібратися в ситуації, яка склалася, інакше я виглядав би нерозумно з якимись оцінками", - сказав ексрегіонал.

Єфремов заявив, що направить свої зусилля на "вибілювання репутації" як своєї особистої, так і вже неіснуючої Партії регіонів.

"Для мене головне завдання - довести, що я як член Партії регіонів абсолютно не винен і що більш ніж мільйон осіб, які були в Партії регіонів, - це хороші, порядні люди, які живуть в Україні і вважають себе українцями", - запевняє Єфремов.

"Це не говорить про те, що я "зав'язую" з якоюсь політикою, але коли ти три роки просидів у в'язниці, розповідати про те, що ти будеш зараз когось наставляти, - це нерозумно", - додав він.

Нагадаємо, 22 липня Київський апеляційний суд змінив Єфремову запобіжний захід з утримання під вартою на домашній арешт.

Єфремов перебував під вартою з лютого 2015 року, його затримали у справі про голосування за "диктаторські диктаторські закони 16 січня".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram