ГоловнаПолітика

ЦВК почала приймати протоколи підсумків в одномандатних округах з мокрими печатками

Комісія буде приймати протоколи без перерв.

ЦВК почала приймати протоколи підсумків в одномандатних округах з мокрими печатками
Фото: пресс-служба президента

Центральна виборча комісія почала приймати в окружних виборчих комісій оригінали протоколів з мокрими печатками з результатами голосування на позачергових парламентських виборах в одномандатних округах. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зазначають, що комісія буде приймати протоколи без перерв. Першим передав оригінали 45-й одномандатний округ.

"Звертаю вашу увагу, що до нас прибули, в тому числі, кілька окружних виборчих комісій - і починаємо з окружної виборчої комісії - 45-й одномандатний виборчий округ, Донецька область", - повідомила голова ЦВК Тетяна Сліпачук, відкриваючи засідання комісії.

Нагадаємо, ЦВК уже опрацювала понад 92% електронних протоколів. Партія президента "Слуга народу" отримала понад 43,12% (5,7 млн) голосів виборців на дострокових парламентських виборах. "Опозиційну платформу - За життя" на чолі з Віктором Медведчуком підтримали 13,05% (1,7 млн) виборців.

На третьому місці - ВО "Батьківщина" (8,19%), на четвертому - партія Петра Порошенка "Європейська Солідарність" (8,14%). Замикає список партій, які подолали прохідний бар'єр, партія "Голос", яка набрала 5,86% голосів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram